Kasual Hideung Polka Dot Oversized Kalong

If you're looking to create a playful look then this is the dress for you. It's a casual black dress, over sized for extra comfort. The large swirl polka dots add character to this soft cotton and linen short sleeve summer dress. It's casual enough for a Sunday morning brunch and it's also professional enough for the office or classroom. Pair with some Mary Jane shoes for a real sweetheart look.  A soft cotton cardigan would be a great addition to this casual summer dress on cooler nights. Feel free in the spacious loose fit of this linen dress and enjoy the practicality of pockets for carrying your keys, phone and lip gloss.

Polka dot front, solid black back. Available in Large and Extra Large

spésifikasi:

bahan: Blend: Lanon, Linen, Polyester, Cotton
Silhouette: leupas
Dresses Panjang: Pertengahan Pedet
Leungeun baju: pendek
Hiasan: kantong
Leungeun baju Style: Batwing leungeun baju
Waistline: asli
usum: usum panas
Pola Tipe: nyitak
style: sederhana

Émbaran ukuranana:


 
ukuran--(cm)

Bust

imah

taktak

 leungeun baju

panjang

Cuff

L

116

190

55

11

105

-

XL

124

198

57

12

106



Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

Ngagantian, Balik deui & Refunds:

  • Pikeun balik item nu mangga buka kaca balik / bursa kami dihttps://www.buddhatrends.com/pages/returns-exchange
  • Ieu mangrupakeun bagian wajib tina prosés pikeun ngirim gambar anu ruksak / rusak item. Ieu bakal greatly mantuan lamun ngirimkeun gambar jelas tina cacad nu.
  • Mun item nu teu faulty sarta anjeun bisa kalayan gampang hayang ngarobah deui kusabab ukuran / warna atawa disliking ka item eta, eta tiasa balik sakali. nasabah anu akuntabel mayar nu pengiriman barang mulang, nanganan ogé biaya restocking.
  • Perhatikeun: kami geus disebutkeun kabeh sizing rinci dina unggal link produk kalawan ukuran pasti di centimeter, mangga parios ieu sateuacan nempatkeun urutan jeung ulah unhappiness wae saterusna.
  • sistim kontrol kualitas urang pisan dipercaya, tapi insiden aral bisa kajadian. Dina kasus warna salah atawa ukuranana, geura wartosan rojongan customer, ogé nyadiakeun kami jeung gambar tina item pikeun ngabéréskeun masalah pas mungkin.
  • Terus di pikiran nu urang ngirim & alamat balik beda- beda tergantung kana nagara anjeun sarta stock. Ku kituna, urang niatna nyarankeun nu nuturkeun prosés dina sistem manajemen balik kami salaku sakabeh rinci, alamat balik sarta parentah bakal sadia dina sistem manajemen mulang.
  • Dina kasus dipaké, dikumbah, ruksak atawa modifikasi séjén ti kaayaan aslina tina item eta, urang moal bisa ngajamin hasil Swift. Kawijakan balik mastikeun nyatakeun kaayaan ieu salaku bagian tina kawijakan item mulang. Sagala item tanpa kaayaan aslina sapanjang kalawan bungkusan moal ditarima.
  • Paké pilihan pengiriman barang dilacak cheapest sadia di nagara Anjeun. Dina kasus hiji item keur withheld di adat, urang teu nanggungjawaban kana sadaya mayar keur tugas pajak / impor item nu dimaksud.
  • Pikeun kawijakan balik, Anjeun kudu nyebut dina pakét salaku "Panéangan anjeun Produk 0 $ Niley".
  • Pikeun naon pembatalan tina item, Anjeun kudu ngahubungan kami dina 12 jam tina panempatan tina urutan. Item sakali shipped teu bisa dibatalkeun.
  • A ngabalikeun duit ngan bisa dikaluarkeun mun item nu geus balik kalayan packing aslina sarta kaayaan undamaged. A henteu nyukcruk kudu disadiakeun janten layak pikeun refunds.
  • Ngabalikeun duit keur ulang imbursed gumantung kana customer metoda pembayaran awal milih nalika nyieun ordo. Paypal ngabalikeun duit dijieun dina dinten anu sami narima item deui dina alamat balik kami disadiakeun nu bisa rupa-rupa gumantung kana lokasi customer pikeun ngindarkeun beaya pengiriman barang anu luhur. Refunds Card kiridit nyokot sabudeureun 10-15 poé umum sakumaha ieu dawam waktos bank pikeun refunds.
  • A fee restocking bakal deducted keur unggal balik / bursa / ngagantian tapi henteu leuwih ti 25% tina total jumlah urutan.


Tim rojongan urang téh salawasna siap mempermudah konsumén. Anjeun bisa kalayan gampang perlu nganggo "Taros Kami" kaca keur queries sagala, sarta kami bakal jadi delighted pikeun mantuan Anjeun ngabéréskeun masalah anjeun.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!