Kasual Hideung Polka Dot Oversized Kalong



Lamun ditéang nyieun tampilan playful lajeng ieu pakéan pikeun anjeun. Téh mangrupa pakéan hideung kasual, leuwih ukuran pikeun kanyamanan tambahan. The titik-titik swirl polka badag nambahkeun karakter mun katun lemes ieu sareng linen pakéan panas leungeun baju pondok. Ieu cukup kasual pikeun brunch isuk Minggu sarta éta ogé cukup profésional pikeun kantor atanapi kelas. Pasangkeun sareng sababaraha sapatu Mary Jane pikeun sweetheart nyata katingal. A katun cardigan lemes bakal janten tambahan hébat kana pakéan panas kasual ieu dina peuting cooler. Ngarasa Luncat dina fit leupas lega pakéan linen ieu sareng ngarasakeun practicality tina pesak keur mawa kenop, telepon jeung lip Anjeun gloss.

Polka titik hareup, balik hideung padet. Sadia dina ageung na tambahan ageung

spésifikasi:

bahan:Nyampur: Lanon, linen, poliéster, Kapas
Silhouette: leupas
Dresses Panjang: Pertengahan Pedet
Leungeun baju: pendek
Hiasan: kantong
Leungeun baju Style: Batwing leungeun baju
Waistline: asli
usum: usum panas
Pola Tipe: nyitak
style: sederhana

Émbaran ukuranana:


 
ukuran--(cm)

Bust

imah

taktak

 leungeun baju

panjang

Cuff

L

116

190

55

11

105

-

XL

124

198

57

12

106



Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!