ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

obral

Polka Swirls Leupas Midi Kalong



If you're looking to create a playful look then this is the dress for you. It's a casual black dress, oversized for extra comfort. The large swirl polka dots add character to this soft short sleeve summer dress. It's casual enough for a Sunday morning brunch and it's also professional enough for the office or classroom. Pair with some Mary Jane shoes for a real sweetheart look. A soft cotton cardigan would be a great addition to this casual summer dress on cooler nights. Feel free in the spacious loose fit of this linen dress and enjoy the practicality of pockets for carrying your keys, phone and lip gloss.

  • bahan: Lanon, Polyester, Cotton
  • Silhouette: leupas
  • Pakéan Panjang: Pertengahan Pedet
  • Leungeun baju: pendek
  • Kalawan kantong: nuhun
  • Leungeun baju Style: Batwing leungeun baju
  • Waistline: asli
  • pola:Polka titik-titik
  • style: sederhana

ukurangrapik

ukuran

Bust

imah

taktak

leungeun baju

Lenght

gede

116cm

190cm

55cm

11cm

105cm

XL

124cm

198cm

57cm

12cm

106cm

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!