Kasual Srimanganti Polka titik-titik Kapas Kalong



Kasual pernah katingali jadi alus! pakéan katun kasual sagemblengna trendi ieu mangrupa dua nada polka titik pola unik tur playful. Nyatu pleats nyieun hiji pucker leupas sabudeureun cangkeng jeung mere jalan ka rok draping panjang kalayan tilep hipu pikeun aliran feminin. Ngan nambahan hiji ruku jeung diwangun dina sash tur meunang siap giliran huluna. Anjeun moal bisa lulus nepi cerminan sorangan dina jandéla warung mun nu nuju strolling Pegangsaan nu dina Sabtu sore. Ieu mah sakadar ngeunaan katingal teh. Naha kuring nyebut kumaha nyaman anjeun bakal di design leupas pakéan ieu? Éta leres. Pola bunderan unik dina pakéan katun lemes kieu sih mere pamutahiran ka flare disebutkeun kasual. Ngagem ku topi ngagantung na gelas keur poek hiji béntang pilem katingal Undercover. Tapi inget, éta YOU nu brings paling gaya mun jumlahna saeutik snazzy ieu. Hiji ukuranana. Sadia dina vibrant Héjo atawa listrik Blue.

  • style: sederhana
  • bahan: kapas
  • Pola Tipe: nyitak
  • Neckline: O-beuheung
  • Hiasan: Sashes
  • Silhouette: leupas
  • ukuran: hiji Ukuran

Hiji Ukuran: panjang 127cm, Bust 108cm, ninggang 84cm, taktak 36cm, leungeun baju 13cm, 28cm cuff.

(Unit: cm, 1 inci = 2.54 cm, 1 cm = 0.39 inci)  

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!