ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

Kasual Srimanganti Spring linen Cardigan

kaos katun linen anyar kami mangrupakeun tambahan sampurna papakéan kasual sapopoé Anjeun. Leupas cut teratur jeung print polka-titik méré gaya has kana kaos batwing leungeun baju panjang ieu. The pilihan warna solid vibrant bener masihan hiji dorongan energetic kana naon nu masangkeun eta kalawan. Versatility nyaeta hakekat dieu. Pikeun karya jeung maénkeun blus ieu Sigana cukup pinter pikeun kantor jeung cukup Srimanganti keur pakansi salajengna. Anjeun tiasa maké ieu blus linen salaku lapisan basajan leuwih pakéan hideung favorit anjeun atanapi spiff up denim Anjeun on Fridays kasual. Naon maneh na dimana wae Anjeun buka mudahan we luhureun ieu bakal nulungan anjeun nganyatakeun leres anjeun. Hiji ukuranana. Sadia dina opat kelir hebat: Putih, Beureum, Gray, sarta Héjo.

 

  • bahan: Linen, Kapas
  • style: sederhana
  • Type lawon: Worsted
  • kerah: V-beuheung
  • Leungeun baju Style: Batwing leungeun baju
  • Sandi: Bodas, Beureum, Gray, sarta Héjo

 

Hiji Ukuran: panjang 64cm, Bust 136cm, taktak 50cm, nyapu 124cm, 30cm cuff.

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!