Kasual nyaman Kapas linen belang Maxi Kalong

pakéan spring katun linen anyar kami nawarkeun elegance kasual dina leupas pas nyaman. The stripes horizontal basajan dina ieu baju linen full-panjangna dipasangkeun sareng pendant ngagurilap nambahan sophistication halus. Panjang sleeves roll-up nyieun hiji kasempetan pamer wrists geulis anjeun adorned kalayan pinggel emas. pakéan ieu dirancang rada pondok di hareupeun ngamungkinkeun Anjeun pikeun fitur sendal favorit anjeun, moccasins atanapi sapatu ankle. Pakéan sampurna pikeun Fridays kasual jam gawé, dahar beurang jeung Ladies atawa cicing di imah luang jeung lounging. Ieu ogé hiji panutup hébat up for poé panas di pantai. Basajan, sederhana jeung canggih. Ieu bakal Anjeun indit-ka pakéan katun pikeun sakabéh poé kanyamanan. Sadia hideung, bulao jeung khaki stripes. Hiji ukuran pikeun sakabéh.

 

  • bahan: Katun, linen
  • Neckline: O-beuheung
  • usum: cinyusu
  • pola: belang

Hiji Ukuran: panjang: 118cm-125cm Bust: 144cmLeungeun baju 35cm.

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!