ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

Kasual Kapas linen Shirt



 

spésifikasi:

bahan: Katun, linen
style: sederhana
Technics:Knitted
kerah: O-beuheung
Leungeun baju: pinuh
Leungeun baju Style: Batwing leungeun baju
Hiasan: kantong
ketebalan: standar

Di dieu nu ukuran pikeun rujukan anjeun:

Bust 150cm, Taktak Jalan 42cm, Panjang 64cm, leungeun baju 58cm

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!