ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

obral

Kasual Kapas V-beuheung baju haneut Mukena



Our casual knit cotton v-neck sweater vest adds a little warmth and style to your wardrobe. Versatile enough for work and play. Pair this knit v-neck sweater vest with a blouse, capris and ankle boots or your favorite soft t-shirt, jeans and tennis shoes. Solid color with knit pattern, one size loose fit and below the waist length available in four solid colors. Dark Grey, Dark Blue, Light Beige and Deep Red.



ukuran

Lenght

Bust

Cuff

nyapu

hiji Ukuran

62-67cm

116cm

72cm

114cm

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!