ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

Kasual Kapas V-beuheung baju haneut Mukena



kasual katun ngarajut v-beuheung baju haneut kutang kami nambahan kahaneutan saeutik sarta gaya mun papakéan Anjeun. cukup serbaguna pikeun digawé tur muter. Masangkeun ngarajut ieu v-beuheung baju haneut kutang ku blus, capris jeung sapatu ankle atanapi favorit lemes t-shirt anjeun, jeans jeung sapatu ténis. Warna padet nu mibanda pola knit, salah ukuran leupas pas na handap panjang cangkéng sadia dina opat kelir padet. Poék Gray, poék Bulao, Lampu beige na Deep Beureum.


bahan: kapas
Komposisi bahan: Katun 80%
lawon:Knitted katun 80%
Technics: Knitted komputer


Hiji Ukuran: panjang 62-67cm, Bust 116cm, cuff 72cm, nyapu 114cm



Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!