ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

obral

Katun & linen calana panjang kasual belang



Ieu calana panjang leupas kasual nu tambahan sampurna papakéan sagala awéwé. Leupas pas, layung digulung sarta stripes abu nambahkeun touch of vintage kana gaya kasual Anjeun. Masangkeun deui kalawan loafers kulit, mangrupa sal linen sarta hat pikeun hiji tampilan artsy.


  • style:vintage kasual
  • Pola Tipe: belang
  • Gaya hareup: datar
  • ninggang: pertengahan cangkéng
  • bahan: Katun, linen
  • panjang: Lengkep
  • Panutupanana Tipe: cangkéng elastis

ukurangrapik

ukuran

cangkeng

Lenght

hips

hiji Ukuran

64-100cm

92cm

122cm

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!