Katun & linen calana panjang kasual belang



Ieu calana panjang leupas kasual nu tambahan sampurna papakéan sagala awéwé. Leupas pas, layung digulung sarta stripes abu nambahkeun touch of vintage kana gaya kasual Anjeun. Masangkeun deui kalawan loafers kulit, mangrupa sal linen sarta hat pikeun hiji tampilan artsy.


  • style:vintage kasual
  • Pola Tipe: belang
  • Gaya hareup: datar
  • ninggang: pertengahan cangkéng
  • bahan: Katun, linen
  • panjang: Lengkep
  • Panutupanana Tipe: cangkéng elastis
  • Hiji Ukuran: ninggang 64-100 cm, Calana Panjang 92 cm, hips 122 cm

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

Harita customer

Dumasar 1 review Nulis review hiji

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!