ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

obral

Oversized Calana denim Harem



 

 

  • Type fit: leupas
  • Cangkéng Tipe: pertengahan
  • Type lawon:katun 100%
  • panjang: Lengkep
  • Panutupanana Tipe: seleting Laleur
  • Hiasan: kantong
  • Gaya pant: Lega leg Calana
  • Pola Tipe: padet
  • Gaya hareup: datar
  • style: sederhana
S: Jangkungna: 80 cm cangkéng: 70 cm hips: 90 cm
M: Jangkungna: 84 cmcangkeng: 74 cmhips: 95 cm 
L: Jangkungna: 88 cmcangkeng: 78 cmhips: 100 cm    

    Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

    Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

    ngalanggan

    GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!