ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

obral

Calana panjang linen elastis cangkéng



 

These full-length casual trousers have a pleated waist that creates a puffy harem pant look. The soft fabric, breathability, pockets, and roll up cuffs are all bonus features of these everyday pants. Wear with a cotton knit top and add a stylish pendant necklace to dress it up for a workday.  You can also create a little gypsy vibe by enhancing the harem pant look with a flowy feminine peasant blouse and lots of bangle bracelets.

Pikeun picking up kids di sakola, backyard BBQ urang atawa lalampahan ka pasar patani sabtu minggu, anjeun bakal jadi pisan gumbira jeung kanyamanan di calana panjang linen ieu. Anjeun tiasa milih ti genep kelir béda nyampur jeung cocog jeung papakéan anjeun aya. cangkéng elastis, salah ukuran. Sadia dina Hideung, Blue, pokna Bulao, Gray, Xuping jeung Beureum.

 

  • bahan: kaen nu digawe ti rami
  • panjang: Lengkep
  • style: sederhana
  • Type fit: leupas
  • Type lawon: Broadcloth
  • Panutupanana Tipe: cangkéng elastis
  • Hiasan: kantong
  • ninggang: pertengahan cangkéng

 

ukuran panjang cangkeng bujur pingping
hiji ukuran 99 66 - 98 138 78

Unit: cm(1 cm = 0.39 inci; 1 inci = 2.54 cm)

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!