ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

Lantern sleeves peuyeum Top



Rock that outing with our Lantern Sleeves Bohemian Top! Made with the finest mesh of cotton-and-linen worsted fabrics, this top is styled to give you that casual look that you are aiming for.

 

  • bahan: Linen, Kapas
  • style: sederhana
  • Type lawon: Worsted
  • kerah: O-beuheung
  • Leungeun baju Style:leungeun baju lantern
  • pola: padet

ukurangrapik

ukuran

Lenght

Bust

Cuff

leungeun baju

hiji Ukuran

62cm

212cm

22cm

23cm

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!