Calana panjang linen leupas



 These loose linen trousers are the ultimate expression of style and comfort. Available in khaki, black and red colors, these trousers will become your favorite piece for its versatility, comfort, and unique design.

  • bahan: Linen, Kapas
  • style: sederhana
  • Gaya hareup: datar
  • Type lawon: Broadcloth
  • panjang: Lengkep
  • Type fit: biasa
  • Panutupanana Tipe: cangkéng elastis
  • pola: padet
  • ninggang: pertengahan

 

ukuran panjang cangkeng bujur
  lawang leg
 
hiji ukuran 90 68 - 110 158 30

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

Harita customer

Dumasar pedaran 2 Nulis review hiji

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!