ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

Calana panjang linen leupas



Ieu calana panjang linen leupas mangrupakeun ekspresi pamungkas ngeunaan gaya jeung kanyamanan. Sadia dina khaki, hideung beureum kelir, calana panjang ieu baris jadi sapotong favorit anjeun versatility anak, kanyamanan, sarta rarancang unik.

  • bahan: Linen, Kapas
  • style: sederhana
  • Gaya hareup: datar
  • Type lawon: Broadcloth
  • panjang: Lengkep
  • Type fit: biasa
  • Panutupanana Tipe: cangkéng elastis
  • pola: padet
  • ninggang: pertengahan

 

ukuran panjang cangkeng bujur
  lawang leg
 
hiji ukuran 90 68 - 110 158 30

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!