Pengiriman barang bébas sakuliah dunya ON ALL pesenan, URANG kapal madhab NO urutan minimum diperlukeun

obral

Linen Palazzo Calana

Ieu calana linen palazzo leupas mangrupakeun ekspresi pamungkas ngeunaan gaya jeung kanyamanan. Sadia dina khaki, hideung beureum kelir, calana panjang ieu baris jadi sapotong favorit anjeun versatility anak, kanyamanan, sarta rarancang unik.

bahan: Linen, Kapas
style: sederhana
Gaya hareup: datar
Type lawon: Broadcloth
panjang: Lengkep
Type fit: biasa
Panutupanana Tipe: cangkéng elastis
pola: padet
ninggang: pertengahan



Di dieu nu ukuran pikeun rujukan anjeun:

ukuran panjang cangkeng bujur
  lawang leg
 
hiji ukuran 90 68 - 110 158 30

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

Ngagantian, Balik deui & Refunds:

  • Pikeun balik item nu mangga buka kaca balik / bursa kami dihttps://www.buddhatrends.com/pages/returns-exchange
  • Ieu mangrupakeun bagian wajib tina prosés pikeun ngirim gambar anu ruksak / rusak item. Ieu bakal greatly mantuan lamun ngirimkeun gambar jelas tina cacad nu.
  • Mun item nu teu faulty sarta anjeun bisa kalayan gampang hayang ngarobah deui kusabab ukuran / warna atawa disliking ka item eta, eta tiasa balik sakali. nasabah anu akuntabel mayar nu pengiriman barang mulang, nanganan ogé biaya restocking.
  • Perhatikeun: kami geus disebutkeun kabeh sizing rinci dina unggal link produk kalawan ukuran pasti di centimeter, mangga parios ieu sateuacan nempatkeun urutan jeung ulah unhappiness wae saterusna.
  • sistim kontrol kualitas urang pisan dipercaya, tapi insiden aral bisa kajadian. Dina kasus warna salah atawa ukuranana, geura wartosan rojongan customer, ogé nyadiakeun kami jeung gambar tina item pikeun ngabéréskeun masalah pas mungkin.
  • Terus di pikiran nu urang ngirim & alamat balik beda- beda tergantung kana nagara anjeun sarta stock. Ku kituna, urang niatna nyarankeun nu nuturkeun prosés dina sistem manajemen balik kami salaku sakabeh rinci, alamat balik sarta parentah bakal sadia dina sistem manajemen mulang.
  • Dina kasus dipaké, dikumbah, ruksak atawa modifikasi séjén ti kaayaan aslina tina item eta, urang moal bisa ngajamin hasil Swift. Kawijakan balik mastikeun nyatakeun kaayaan ieu salaku bagian tina kawijakan item mulang. Sagala item tanpa kaayaan aslina sapanjang kalawan bungkusan moal ditarima.
  • Paké pilihan pengiriman barang dilacak cheapest sadia di nagara Anjeun. Dina kasus hiji item keur withheld di adat, urang teu nanggungjawaban kana sadaya mayar keur tugas pajak / impor item nu dimaksud.
  • Pikeun kawijakan balik, Anjeun kudu nyebut dina pakét salaku "Panéangan anjeun Produk 0 $ Niley".
  • Pikeun naon pembatalan tina item, Anjeun kudu ngahubungan kami dina 12 jam tina panempatan tina urutan. Item sakali shipped teu bisa dibatalkeun.
  • A ngabalikeun duit ngan bisa dikaluarkeun mun item nu geus balik kalayan packing aslina sarta kaayaan undamaged. A henteu nyukcruk kudu disadiakeun janten layak pikeun refunds.
  • Ngabalikeun duit keur ulang imbursed gumantung kana customer metoda pembayaran awal milih nalika nyieun ordo. Paypal ngabalikeun duit dijieun dina dinten anu sami narima item deui dina alamat balik kami disadiakeun nu bisa rupa-rupa gumantung kana lokasi customer pikeun ngindarkeun beaya pengiriman barang anu luhur. Refunds Card kiridit nyokot sabudeureun 10-15 poé umum sakumaha ieu dawam waktos bank pikeun refunds.
  • A fee restocking bakal deducted keur unggal balik / bursa / ngagantian tapi henteu leuwih ti 25% tina total jumlah urutan.


Tim rojongan urang téh salawasna siap mempermudah konsumén. Anjeun bisa kalayan gampang perlu nganggo "Taros Kami" kaca keur queries sagala, sarta kami bakal jadi delighted pikeun mantuan Anjeun ngabéréskeun masalah anjeun.

Harita customer

Dumasar pedaran 2 Nulis review hiji

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!