Bulao Merak Chiffon Maxi Kalong



Sorangan fashion anjeun ti pantai ka jalan dina pakéan Maxi biru serbaguna ieu. A campuran kelir panas vibrant jeung merak bulu prints nyieun sapotong ieu must-gaduh keur usum upcoming! Ngagem eta di pantai kalawan flop flip favorit anjeun sarta sunhat pikeun pamungkas boho katingal. 

  • bahan: Chiffon
  • style: peuyeum
  • Silhouette: leupas
  • Pola Tipe: manuk merak
  • Leungeun baju: Sleeveless
  • Waistline: asli
  • Neckline: O-beuheung

 

ukuran:



Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

Harita customer

Dumasar pedaran 2 Nulis review hiji

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!