ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

obral

Bulao Merak Chiffon boho Maxi Kalong



Sorangan fashion anjeun ti pantai ka jalan di serbaguna Blue Merak boho Maxi Kaos ieu. A campuran kelir enas vibrant jeung merak bulu prints nyieun sapotong ieu must-gaduh for si isal! Ngagem eta di pantai kalawan flip-flop favorit anjeun sarta sunhat pikeun pamungkas boho katingal.Hadir kalawan cocog merak sabuk.

  • bahan: Chiffon
  • style: peuyeum
  • Silhouette: leupas
  • Pola Tipe: manuk merak
  • Leungeun baju: Sleeveless
  • Waistline: asli
  • Neckline: O-beuheung

ukurangrapik

 ukuran

taktak

Bust

Lenght

leutik

34cm

95cm

137cm

medium

35cm

100cm

138cm

gede

36cm

105cm

139cm

XL

38cm

110cm

140cm

2XL

39cm

115cm

141cm

3XL

40cm

120cm

141cm

4XL

41cm

125cm

141cm

5XL

43cm

130cm

141cm

 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!