ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

obral

Tambah Ukuran dresses Long Maxi peuyeum



 Give your body the elegance it deserves! Made from a rich blend of polyester with solid lace patterns, this Plus Size Long Maxi Bohemian Dress accentuates your movements, giving every step you take a relaxed & golden feel.

 

ukurangrapik

ukuran

Bust

Lenght

leutik

87cm

135cm

medium

92cm

137cm

gede

97cm

139cm

XL

102cm

142cm

2XL

107cm

144cm

3XL

112cm

146cm

4XL

117cm

149cm

5XL

122cm

151cm

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!