Sleeves panjang bodas Maxi Kalong



 

  • bahan: Katun sarta linen
  • Pola Tipe: padet
  • Leungeun baju Panjang (cm): pinuh
  • Hiasan: kantong
  • Dresse Panjang: Ankle-Panjang
  • Neckline: O-beuheung
  • Waistline: asli
  • Leungeun baju Style: biasa
ukuran Cross Taktak (cm) Dada Width (cm) Cangkéng Width (cm) panjangna rok (cm) Jangkungna Range (cm)
S 33 81 70 79.5 150-155
M 34 85 74 81 155-160
L 35 89 78 82.5 160-165
XL 36 93 80 84 170-170

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

Harita customer

Dumasar 1 review Nulis review hiji

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!