ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

obral

Leupas Maxi Kaos kalawan kantong



Katingal effortlessly Srimanganti ayeuna dijieun gampang jeung boho ieu Kaos vintage oversized kalawan kantong. Featuring a slimming V-beuheung potong, gampang masangkeun baju jeung leggings atawa ngagem eta sakumaha anu kasebut pikeun diteundeun-deui katingal.

Ku rupa-rupa kelir (claret, angkatan laut, hideung), anjeun tiasa gaya eta handap atanapi glam eta nepi gumantung haté anjeun. Perasaan saeutik tiis? Buang di sal pikeun katingal langkung stylish. errands rusuh sabudeureun kota? Ngan dieunakeun dina slides anjeun sarta anjeun alus mun balik!

 

  • Panjang Leungeun Baju:pinuh
  • Neckline: V-beuheung
  • Kalawan kantong: Sumuhun
  • Sty le:sederhana
  • bahan:Cotton Blend
  • panjang: Pertengahan Pedet
  • Waistline: asli

ukurangrapik 

  ukuran

Shouler

Bust

leungeun baju

Lenght

leutik

43cm

97cm

57cm

119cm

medium

44cm

102cm

58cm

120cm

gede

45cm

107cm

59cm

122cm

XL

47cm

112cm

59cm

123cm

2XL

48cm

117cm

60cm

125cm

3XL

49cm

122cm

60cm

126cm

4XL

50cm

127cm

61cm

128cm

5XL

52cm

132cm

62cm

129cm

 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!