ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

Oversized Batwing linen Shirt



 

Oversized Batwing linen Shirt ieu banding enduring, nyekel pengikut fashion vintage captive dina rarancang na. Na A-garis silhouette ieu ngeusi hiji pola padet nu dijieun tina bahan linen. sleeves na bisa digulung deui masihan anjeun katingal langkung vintage.

 

  • bahan: kaen nu digawe ti rami
  • style: panenan taun
  • Silhouette: A-Line
  • Pola Tipe: padet
  • Panjang Leungeun Baju: pinuh
  • Hiasan: teu sahiji bae
  • panjang: Pertengahan Pedet
  • Leungeun baju Style: Batwing leungeun baju
  • Waistline: asli
  • Neckline: V-beuheung

Bébas Ukuran: Panjang: 91cm, Bust: 172cm, Taktak: 92cm, leungeun baju: 25cm, Cuff: 28cm

 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!