Oversized Batwing linen Shirt



 

This Oversized Batwing Linen Shirt has an enduring appeal, holding vintage fashion followers captive in its design. Its A-line silhouette is filled with a solid pattern that is made from linen material. Its sleeves can be rolled back to give you a more vintage look.

 

  • bahan: kaen nu digawe ti rami
  • style: panenan taun
  • Silhouette: A-Line
  • Pola Tipe: padet
  • Panjang Leungeun Baju: pinuh
  • Hiasan: teu sahiji bae
  • panjang: Pertengahan Pedet
  • Leungeun baju Style: Batwing leungeun baju
  • Waistline: asli
  • Neckline: V-beuheung

Free Size: Length: 91cm, Bust: 172cm, Shoulder: 92cm, Sleeve: 25cm, Cuff: 28cm

 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!