ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

Oversized kasual linen Shirt



kaos linen oversized Ieu manggihan tiis kalawan éta desain unik sarta pangaruh Asian halus. Hayu urang dijieun tina 100% linen dina desain vintage kalawan ruffles aksen. Anjeun tiasa ngarasakeun gaya kasual sarta kanyamanan keur isuk-isuk Minggu kedul curled up dina dipan jeung buku. Fit panjang sarta leupas ngajadikeun eta gede pikeun papasangan sareng sababaraha tights hideung flop flip. Anjeun oge bisa ngagem eta kalawan jeans layu, sababaraha sendal Birkenstock sarta beaded kongkorong warni panjang pikeun saeutik saeutik tina hiji hippie katingal. Sampurna pikeun ngajalankeun errands, leumpang dog atawa nongkrong di warung kopi. Ieu ogé cukup lila jadi pantai panutup nepi. kaos linen damai ieu asalna dina hiji ukuran. Sadia dina Xuping atanapi Blue

 

    • bahan: kaen nu digawe ti rami
    • style: panenan taun
    • Type lawon: Woolen
    • Panjang Leungeun Baju: satengah
    • kerah: O-beuheung
    • lawon: Linen 100%
    • style: Kasual, Vintage

ukurangrapik

ukuran

panjang

Bust

leungeun baju

Cuff

hiji Ukuran

80cm

160cm

40cm

38cm

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!