ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

Oversized Long linen Shirt



 Easy, breathable, and clean cut. This Oversized linen shirt provides all of that and more once you put it on. Don’t worry about where to wear it to or what to wear it with because once you slip this on, you are ready for any task and any event. Never forget that simplicity always adds to a person’s style and never takes away from it!

  • bahan:Katun, linen
  • Panjang Leungeun Baju: pinuh
  • Silhouette: leupas
  • Pola Tipe: padet
  • panjang: Pertengahan Pedet
  • Neckline: O-beuheung
  • Waistline: asli
  • Sandi: White, Purple, Beige, Dark Green

ukurangrapik

ukuran

Bust

panjang

Shouler

leungeun baju

hiji Ukuran

106cm

97cm

43cm

53cm

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!