Oversized Long linen Shirt



 

  • bahan: Linen, Awi jeung Kapas
  • Panjang Leungeun Baju: pinuh
  • Silhouette: leupas
  • Pola Tipe: padet
  • panjang: Pertengahan Pedet
  • Neckline: O-beuheung
  • Waistline: asli
  • Ngaran lawon: katun awi
  • Sandi: Bodas, Ungu, Hemp Warna, Dark Héjo

 

 

Ukur Dina CM
ukuran dada panjang taktak leungeun baju
bebas 106 97 43 53
 
Ukur Dina inci
ukuran dada panjang taktak leungeun baju
bebas 41.7 38.2 16.9 20.9

 

 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!