Oversized Loveleen Kalong



Ku gaya vintage nu nyepeng hiji banding panas enduring, pakéan Loveleen Oversized kami mere penampilan ampir hugging bentukna Anjeun tanpa ngalakonan kitu. Lawon katun lemes sareng kantong nambahkeun kana banding pakéan, mere anjeun katingal tina hiji dukun zen draped dina aura calming. Sadia dina 6 kelir vibrant. 

  

ukuran panjang taktak Bust Panjang Leungeun Baju
hiji ukuran 116 - 160 20

 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

Harita customer

Dumasar 1 review Nulis review hiji

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!