ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

obral

Patchwork Lily Hippie Kalong



 

Rusiah ka outfit hébat dina embracing alam non-conformist Anjeun. Kalawan kami dicitak Patchwork Hippie Kalong, anjeun bakal salawasna slay di panonpoé pilari stylish jeung perasaan nyaman. Hayu nu O-beuheung rarancang acara kumaha anggun beuheung anjeun Sigana ku unggal gerakan nu nyieun.

  • Silhouette: leupas
  • Leungeun baju Style: tank
  • bahan: Katun, Rayon
  • Neckline: O-beuheung
  • Pola Tipe: nyitak
  • Waistline: asli

 

ukurangrapik

ukuran

Shouler

Bust

Lenght

leutik

33cm

90cm

118cm

medium

34cm

95cm

119cm

gede

35cm

100cm

121cm

XL

36cm

105cm

122cm

2XL

37cm

110cm

124cm

3XL

38cm

115cm

125cm

4XL

39cm

120cm

126cm

5XL

40cm

125cm

127cm

 

 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!