Pink Lotus linen Shirt



kaos linen pink Ieu kudu-kudu di pacilingan naon awéwé bébas-berjiwa urang. Leupas pas na breathable katun & linen lawon bakal ngidinan Anjeun pikeun angin ngahiliwir comfortably anjeun ngaliwat dinten anjeun.

 

  • lawon: Katun + linen
  • ukuran: Leutik / Medium
  • Ukuran modél: Leutik

 

ukuran panjang taktak Bust imah Panjang Leungeun Baju
hiji ukuran 65 / 71 - 110 106 -

 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!