ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

Zen Lotus linen Shirt

This cotton and linen shirt is a must-have in any free-spirited women's closet. Loose fit and breathable cotton & linen fabric will allow you to breeze comfortably as you go through your day.

 

  • lawon: Katun + linen
  • ukuran: Leutik / Medium
  • Ukuran modél: Leutik

 

ukuran panjang taktak Bust imah Panjang Leungeun Baju
hiji ukuran 65 / 71 - 110 106 -

 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!