ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

obral

Tambah Ukuran Vintage Hideung Gemblengna Kalong



 

Ieu ukuran tambah vintage sakabéh pakéan kalayan tumpang tindihna on hareup nyaéta flowy pakéan basajan nu bisa gampang digabungkeun jeung lumayan loba sagalana. Dipasangan dina bagian luhur jeung dina flaring sabalikna sarta nyebarkeun di gelombang éndah tangka datangna sagala jalan ka bagian pertengahan anak sapi, éta nyarupaan adun sampurna porsi sarua vintage na gracefulness.

Anjeun bakal manggihan lucu tur praktis, kantong leutik di wewengkon hip. Mimitian ku nyieun kombinasi sapopoé anjeun kalayan ngagem blus Chick underneath di beige atawa meureun malah sababaraha warna laut nu ngan baris "buka nepi" na nambahkeun sababaraha freshness ka sakabeh outfit. Gumantung kana naon anu dimaksudkeun, accessorize kalawan sababaraha fun, warni tur trendi kongkorong, pinggel tur salaku touch pagawean grab pasangan favorit anjeun tina nuansa. Sakumaha gampangna anjeun bakal manggihan cara sangkan eta nyampur jeung baju anjeun sejen tur nyieun kombinasi Anjeun pisan sorangan, anjeun bakal manggihan ukuran ideal anjeun sabab Kabeneran eta teu datangna di sagala rupa ukuran tina médium pikeun tambah leuwih.

  • bahan: Katun, poliéster
  • style: sederhana
  • Silhouette: leupas
  • pola: padet
  • Kalawan kantong: nuhun
  • Dresses Panjang: Pertengahan Pedet
  • leungeun baju: tank
  • Waistline: asli
  • Neckline: V-beuheung
  • ukuran: Tambah Ukuran ML XL 2XL 3XL 4XL 5XL

 

 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!