Vintage Rose quartz Ring



  • metal:Padet 925 Silver  
  • Metal Treatment Surface:Rose Emas Plating 
  • Ngaran Gemstone:Pengetahuan Alam Rose quartz
  • Ukuran Gemstone:15 mm * 20 mm
  • Gemstone Beurat:15 ct
  • Gemstone Kelas atanapi Warna: Xuping 
  • Gemstone Asal: Cina
  • Gemstone Treatment: Euweuh
  • Gemstone Cut:Cut kawung 
  • Ukuran Ring:ti 4 mun 12, baku AS

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

Harita customer

Dumasar pedaran 2 Nulis review hiji

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!