obral
  • Romantis exaggerated Rose quartz 925 Silver Ring - Buddhatrends
  • Romantis exaggerated Rose quartz 925 Silver Ring - Buddhatrends
  • Romantis exaggerated Rose quartz 925 Silver Ring - Buddhatrends
  • Romantis exaggerated Rose quartz 925 Silver Ring - Buddhatrends
  • Romantis exaggerated Rose quartz 925 Silver Ring - Buddhatrends
  • Romantis exaggerated Rose quartz 925 Silver Ring - Buddhatrends
  • Romantis exaggerated Rose quartz 925 Silver Ring - Buddhatrends
  • Romantis exaggerated Rose quartz 925 Silver Ring - Buddhatrends

Romantis exaggerated Rose quartz 925 Silver Ring

$89.00

The emanations pink lemes tina Rose quartz comforts na heals sagala tatu haté geus ngalaman, penetrating nu kamar jero tina Cakra Heart mana pangalaman emosi anu dirékam sarta disimpen. Ieu leyur dina sorrows, worries, takwa sarta resentments suppressing kamampuan haté pikeun masihan sarta nampi cinta, tur ngagantikeun eta kalawan penyembuhan, kanyamanan sarta nourishment batin. Hiji rasa jero tina minuhan pribadi jeung énergi ngabentuk hiji yayasan anyar mana karapihan jero tur contentment bisa jadi kanyataan pribadi

metal:Padet 925 Silver

  

Metal Treatment Surface:Rose Emas Plating

  

Ngaran Gemstone:Pengetahuan Alam Rose quartz

  

Ukuran Gemstone:15 mm * 20 mm

  

Gemstone Beurat:15 ct

  

Gemstone Kelas atanapi Warna: Xuping

  

Gemstone Asal: Cina

  

Gemstone Treatment: Euweuh

  

Gemstone Cut:Cut kawung

  

Ukuran Ring:ti 4 mun 12, baku AS

Bébas Di sakuliah dunya pengiriman barang. No Minimum Orde dibutuhkeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek Limited. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman endah di Buddha Tren.

Ngagantian, Balik deui & Refunds:

  • Pikeun balik hiji item mangga buka kaca balik / bursa kami dihttps://www.buddhatrends.com/pages/returns-exchangesarta ngahubungan kami liwat formulir kontak urang.
  • Ieu mangrupakeun bagian wajib tina prosés pikeun ngirim gambar anu ruksak / rusak item. Ieu bakal greatly mantuan lamun ngirimkeun gambar jelas tina cacad nu.
  • Mun item nu teu faulty sarta anjeun bisa kalayan gampang hayang ngarobah deui kusabab ukuran / warna atawa disliking ka item eta, eta tiasa balik sakali. nasabah anu akuntabel mayar nu pengiriman barang mulang, nanganan ogé biaya restocking.
  • Perhatikeun: kami geus disebutkeun kabeh sizing rinci dina unggal link produk kalawan ukuran pasti di centimeter, mangga parios ieu sateuacan nempatkeun urutan jeung ulah unhappiness wae saterusna.
  • sistim kontrol kualitas urang pisan dipercaya, tapi insiden aral bisa kajadian. Dina kasus warna salah atawa ukuranana, geura wartosan rojongan customer, ogé nyadiakeun kami jeung gambar tina item pikeun ngabéréskeun masalah pas mungkin.
  • Terus di pikiran nu urang ngirim & alamat balik beda- beda tergantung kana nagara anjeun sarta stock. Ku kituna, urang niatna nyarankeun nu ngahubungan kami sangkan bisa nyadiakeun Anjeun sareng sadayana rinci, alamat jeung parentah balik.
  • Dina kasus dipaké, dikumbah, ruksak atawa modifikasi séjén ti kaayaan aslina tina item eta, urang moal bisa ngajamin ngabalikeun duit a. Kawijakan balik mastikeun nyatakeun kaayaan ieu salaku bagian tina kawijakan item mulang. Sagala item tanpa kaayaan aslina sapanjang kalawan bungkusan moal ditarima.
  • Paké pilihan pengiriman barang dilacak cheapest sadia di nagara Anjeun. Dina kasus hiji item keur withheld di adat, urang teu nanggungjawaban kana sadaya mayar keur tugas pajak / impor item nu dimaksud.
  • Pikeun kawijakan balik, Anjeun kudu nyebut dina pakét salaku "Panéangan anjeun Produk 0 $ Niley".
  • Pikeun naon pembatalan tina item, Anjeun kudu ngahubungan kami dina 12 jam tina panempatan tina urutan. Item sakali shipped teu bisa dibatalkeun.
  • A ngabalikeun duit ngan bisa dikaluarkeun mun item nu geus balik kalayan packing aslina sarta kaayaan undamaged. A henteu nyukcruk kudu disadiakeun janten layak pikeun refunds.
  • Ngabalikeun duit keur ulang imbursed gumantung kana customer metoda pembayaran awal milih nalika nyieun ordo. Paypal ngabalikeun duit dijieun dina dinten anu sami narima item deui dina alamat balik kami disadiakeun nu bisa rupa-rupa gumantung kana lokasi customer pikeun ngindarkeun beaya pengiriman barang anu luhur. Refunds Card kiridit nyokot sabudeureun 10-15 poé umum sakumaha ieu dawam waktos bank pikeun refunds.
  • A fee restocking bakal deducted keur unggal balik / bursa / ngagantian tapi henteu leuwih ti 25% tina total jumlah urutan.


Tim rojongan urang téh salawasna siap mempermudah konsumén. Anjeun bisa kalayan gampang perlu nganggo "Taros Kami" kaca keur queries sagala, sarta kami bakal jadi delighted pikeun mantuan Anjeun ngabéréskeun masalah anjeun.