ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

obral

The Artist urang Jalan abstrak Kalong



Give your go-to outfit a rest and wear something that will surely set you apart from the crowd with the Artist's Way dress. Proudly wear this cotton and linen abstract painting printed dress at casual gatherings or nights out at the gallery with the right set of accessories.

 

  • bahan: Linen, Kapas
  • Pattern: Art Inspired
  • Panjang Leungeun Baju:pinuh
  • Kalawan kantong: Sumuhun
  • Pakéan Panjang: Ankle-Panjang
  • Waistline: asli
  • Neckline: O-beuheung

ukurangrapik

ukuran

Lenght

Bust

cangkeng

Should.

leungeun baju

nyapu

hiji Ukuran

121cm

124cm

194cm

39cm

56cm

166cm

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!