Multicolor dasi Dye Harem Calana



 

Mun anjeun neangan festival outfit Anjeun salajengna, ieu dasi-ngalelep calana harem leupas bakal delight anjeun! gaya Palazzo, ekstrim crotch low, sarta dasi-dyed kelir vibrant bakal méré Anjeun nuhun sarta karasaeun of a hippie leres.

  • pola:dasi Dye
  • Gaya hareup: Pleated
  • ninggang: pertengahan cangkéng
  • bahan: kapas
  • panjang: Lengkep




ukuran Cangkéng Width (cm) Hip Width (cm) Panjang (cm)
L 100 120 95

 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

Harita customer

Dumasar 1 review Nulis review hiji

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!