ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

obral

Multicolor dasi Dye Harem Calana



 These Harem Pants are a beautiful and comfortable choice of bottoms to pair with any neutral top you have in your closet. With its dazzling rainbow splatter patterns you won’t need to add much to the outfit you pair these stunners with!

If you are searching for your next festival outfit, these loose tie-dye harem pants are for you! Palazzo style, extreme low crotch, and tie-dyed vibrant colours will give you the looks and feels of a true hippie. 
  • pola:dasi Dye
  • Gaya hareup: Pleated
  • ninggang: pertengahan cangkéng
  • bahan: kapas
  • panjang: Lengkep

ukurangrapik

ukuran

cangkeng

bujur

panjang

hiji Ukuran

100cm

120cm

95cm

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!