Sutra sarta Kapas Flowy Hippie Kalong



 

The key to looking hippie is to look laid back and colorful! With this Silk and Cotton Flowy Hippie Dress, that side of you would be more pronounced elegantly. It's draped decorations makes your movements look more graceful. Its off-shoulder style defines your shoulder outline stylishly.

  • bahan: Sutra, Kapas
  • style: panenan taun
  • Silhouette: Lempeng
  • Panjang Leungeun Baju: Sleeveless
  • Hiasan: draped
  • Dresses Panjang: Ankle-Panjang
  • Leungeun baju Style: Pareum Taktak nu
  • Neckline: O-beuheung

Panjangna: 120m, Taktak: 55cm, Bust: 110cm, Cuff: 45cm

 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

Harita customer

Dumasar pedaran 2 Nulis review hiji

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!