ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

Sutra sarta Kapas Flowy Hippie Kalong

 

Konci pikeun pilari hippie téh kasampak diteundeun deui warni! Kalawan Sutra ieu sareng Kapas Flowy Hippie Kalong, éta samping anjeun bakal jadi leuwih dibaca elegantly. Hayu urang draped hiasan ngajadikeun gerakan Anjeun neuteup leuwih anggun. Na gaya kaluar-taktak ngahartikeun outline taktak anjeun stylishly.

  • bahan: Sutra, Kapas
  • style: panenan taun
  • Silhouette: Lempeng
  • Panjang Leungeun Baju: Sleeveless
  • Hiasan: draped
  • Dresses Panjang: Ankle-Panjang
  • Leungeun baju Style: Pareum Taktak nu
  • Neckline: O-beuheung

Panjangna: 120m, Taktak: 55cm, Bust: 110cm, Cuff: 45cm

 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!