Vintage Gypsy Maxi Kalong



Tetep nyaman jeung discretely stylish dina pakéan Vintage Gypsy Maxi. The leupas pas, sleeves panjang sarta beuheung V ngajadikeun baju sapotong pisan stylish na modest pikeun awéwé sadaya wangun jeung ukuran.

Sadia dina Dark Ungu, Claret Beureum, sarta Hideung, baju Maxi ieu ogé fitur cleverly ditempatkeun kantong badag pikeun telepon anjeun, dompét leutik atawa kenop.

Gaya eta kalawan senang necklaces, rumah susun kulit atanapi belts warni, kemungkinan anu sajajalan!

 

  • Leungeun baju:pinuh
  • gaya:vintage kasual
  • bahan:Katun Campuran
  • Neckline: V-beuheung

 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

Harita customer

Dumasar pedaran 2 Nulis review hiji

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!