ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

obral

Bodas sarta Blue Cina beling Kalong



 

If you are looking for a functional and versatile dress that's casual enough for your daily activities, then this dress would totally fit the bill. The blue on white print is unique and was inspired by famous Chinese Art produced during the Qing Dynasty.

Wearing a coat or cardigan with it would add a touch of sophistication that's perfect for various types of special occasions. 

Asesoris anu pilihan nalika maké pakéan ieu. Ankle sapatu atanapi rumah susun bakal dianggo stylishly kalawan eta tanpa pilari drab.

  • bahan: Katun sarta linen
  • style: panenan taun
  • Silhouette: leupas
  • pola:floral Print
  • Panjang Leungeun Baju: pinuh
  • Lenght: Pertengahan Pedet
  • Leungeun baju Style: biasa
  • Waistline: asli

 

 

 

ukuran panjang taktak Bust imah panjang leungeun baju jeung taktak
hiji ukuran 116 - 134 112 64

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!